Inloggen
Registeren

Menu Inloggen

ICT

Custom Software

Wij gaan verder, door met u samen te werken ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte software, waardoor uw website uit kan groeien tot een volwaardige internet applicatie en interne bedrijfsprocessen verbeteren? Ook daar verzorgen wij advies en implementatie van kwaliteits software.

Training

Nu het software product klaar is voor gebruik, is het van belang dat de mensen die er mee gaan werken op de hoogte zijn van de functionaliteit en de bruikbaarheid van het product. Het is tenslotte een ondersteuning van een al bestaand proces, maar als er niet meer gewerkt wordt verliest het de voorgestelde toegevoegde waarde en daarbij wordt het proces niet verbeterd en efficiënter gemaakt.

Narrow Casting

Het bereiken van de juiste doelgroep binnen uw markt. En dit in combinatie met de juiste content weergave, dat is de uitdaging van narrow casting.

Met ons uitgebreide netwerk in hardware, zijn wij in staat om uw informatie visueel of juist met de nadruk op interactief, voor uw doelgroep neer te zetten. Met ons onafhankelijke CMS bent u degene die bepaalt welke content er getoond wordt en de frequentie.

Be Online

On-line bereikbaar zijn met uw bedrijf, als particulier of misschien een eigen sportvereniging is van levensbelang. Zichtbaar zijn en blijven voor uw klanten, leden of de wereld is een vereiste. Laat ons uw digitale visite kaartje op het internet verzorgen.

Webshopping

Nog nooit is de webshopper zo actief geweest als nu. Om de drempel zo klein mogelijk te maken is een goede webshop belangrijk. Logische doorklik stappen, visueel moet het kloppen bij de image die de producten aanprijzen. Door de nauwe samenwerking tussen vormgevers combineren wij functionaliteit en vormgeving samen en gieten we het in een vorm de past bij uw branding.

Crypto Currentcy

Crypto currentcy? Ver van mijn bed show of iets dat gaat gebeuren? Als je het aan ons als ICT’ers vraagt? Het is nu al gaande. Bitcoin, Lightcoin of misschien de Gulden? Het bestaande bankwezen is op de shop en digitale wallets zijn aan de orde van de dag.

Bekijk onze partner in ICT

Neem voor meer informatie of het aanvragen contact op