Inloggen
Registeren

Menu Inloggen

Wie zijn wij

Wij zijn AfslagOost

AfslagOost is een nieuw lokaal coƶperatief ondernemersplatform van ondernemers voor ondernemers. Onze doelstelling is het vergroten van de kans/succes en het verbeteren van de bedrijfsvoering.

AfslagOost is zich bewust van de markt waarin het opereert en ziet de groeiende behoefte aan passende (online)dienstverlening en (online)producten, aan ondernemers, in de steeds complexere ondernemersomgeving. Wij spelen in op de klantbehoefte door klantgericht maatwerkoplossing. Dit doen we door maat gesneden diensten aan te bieden aan (startende)ondernemers.

Onze visie: Is het belang van onze klanten duurzaam ondersteunen. Door het tonen van betrokkenheid bij de klant en zijn omgeving waardoor realisatie van zijn ambitie mede mogelijk wordt gemaakt. Wij streven voor al onze klanten naar een duurzame ondernemersklimaat. En ondersteunen middels participeren, adviseren, virtualiseren en inspelen op de wensen van de klant en op de omgeving waar de klant actief is, onderneemt, creƫert en winkelt. Dat vormt de essentie voor ons klantbediening. Zo verbinden we de strategie aan de ambitie van onze klanten.

We ontwikkelen en bieden laagdrempelig (online) producten & diensten aan, delen kennis & informatie en werken samen in een community. Door het inzetten van onze lokale netwerkpartners, die jaren lange ervaring hebben in het adviseren, ondersteunen en begeleiden van (startende)ondernemers.

Onze partners:

  • Essentic (Risicomanagement & verzekeren)
  • Zoofa (Financieel Specialisten)
  • AnyFlex (ICT en Software)
  • Custom Solution (Organisatie & ondernemers advies)
  • Dichterbij Taal (Taalbureau)
  • ASR (Verzekeringen)